Wie zijn wij

Scoor met Techniek is een overkoepelende organisatie die het regionale onderwijs ondersteunt op het gebied van technieken uit de "Gebouwde Omgeving". Wij organiseren daarvoor activiteiten en nemen deel aan diverse evenementen die jongeren laat zien welke kansen er in onze branche zijn.

Bouwmensen_Gelderland-Oost 360x240.jpg

Bouwmensen

Bouwmensen Gelderland Oost leidt jonge mensen op tot volwaardige vakmensen, die na hun opleiding direct kunnen meedraaien in een bouwproject.

meer weten
OBD_Houttechniek_logo 360x240.jpg

OBD Houttechniek

OBD-Houttechniek leidt jonge mensen op tot volwaardige vakmensen, die na hun opleiding direct aan de slag kunnen bij een timmerfabriek.

meer weten
OBD__Meubel_logo 360x240.jpg

OBD-Meubel- en Interieurbouw

OBD-Meubel- en Interieurbouw leidt jonge mensen op tot volwaardige vakmensen, die na hun opleiding direct aan de slag kunnen bij een meubel of interieurbedrijf.

meer weten
GC-logo-variatie+360x240.jpg

Graafschap College

Met ruim 10.000 studenten en 800 werknemers is het Graafschap College een groot regionaal opleidingencentrum (roc) voor middelbaar beroepsonderwijs (mbo). Mensen uit de Achterhoek en de Liemers, maar ook daarbuiten, studeren en werken op onze school. Leren doe je een leven lang, dus wij geven graag les aan mensen van alle leeftijden.

meer weten
IW_Pay_off_M 360x240.jpg

IW Achterhoek Rivierenland

Opleidingsbedrijf in de regio voor installatie-, elektrotechnische- en koeltechnische opleidingen.

meer weten
SchildersVakopleidingZutphen 360X240.jpg

Schilders Vakopleiding Zutphen

Schildersvakopleiding Zutphen treedt op als werkgever voor leerling-werknemers die een opleiding schilderen volgen.

meer weten