OBD Houttechniek

Bij OBD-Houttechniek gaan leerlingen niet alleen naar school; ze werken ook veel mee in de praktijk. Een combinatie van leren en werken, die leerlingen optimaal klaarstoomt voor het echte werk.

Een opleiding volgen en meteen geld verdienen

Als je er voor kiest om een vak te leren moet je eerst nagaan wat je leuk vindt en waar je aanleg voor hebt. Als je denkt dat je er geschikt voor bent is een opleiding in de timmerindustrie bij OBD-Houttechniek een aantrekkelijke mogelijkheid. Je wordt opgeleid tot montagemedewerker of machinaal houtbewerker timmerindustrie en ontvangt daarbij meteen salaris.

De opleiding

De opleiding duurt ongeveer 2 jaar en bestaat uit 4 dagen per week werken in de praktijk en 1 dag per week theorie op school. Tijdens de kennismakingsperiode bij OBD-Houttechniek leer je van alles over hout en houtbewerking, maar ook over veilig werken. Daarna ga je naar leerbedrijven om de fijne kneepjes van het vak te leren.

 

Wil je meer van ons weten of zien? Kijk dan op www.OBD-Houttechniek.nl of neem contact met ons op: 0314-345155 of info@OBD-Houttechniek.nl

 

Deel deze pagina: